Verkoop tuin- en parkmachines Groningen 

Wilt u een nieuwe of occasion tuin- en parkmachine kopen, dan bent u bij Bakker Ulrum LMB B.V. in Groningen aan het goede adres. U kunt o.a. terecht voor een: 
 1. Robotmaaier 
 2. Zitmaaier 
 3. Grasmaaier 
 4. Kettingzaag 
 5. Grastrimmer 
 6. Bosmaaier 
 7. Bladblazer 
 8. Takkenversnipperaar 
 9. Houtklover 
 10. Verticuteermachine 
 11. En nog veel meer! 
Wij verkopen zowel nieuwe machines als gebruikte machines waarmee u uw groen gemakkelijk onderhoudt. Ook onze gebruikte machines zijn altijd gecontroleerd en gerepareerd waar nodig. 

Naast verkoop kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan uw tuin- en parkmachines. 

Merken 

Wij leveren en verhuren grasmaaiers, kettingzagen etc. van verschillende merken, o.a. van Husqvarna, EGO en Tielbürger.  

Husqvarna 

Wij zijn officieel dealer van Husqvarna, een innovatief A-merk dat bekend staat om hun krachtige machines met hoge prestaties en grote bruikbaarheid. Zo zijn hun robotmaaiers op dit moment de beste in de markt. Husqvarna is geschikt voor zowel de particulier die een betrouwbare kwaliteitsmachine wil, als de zakelijke professional. Ook leveren wij deze machines aan overheden en andere instellingen. Bekijk hier alle Husqvarna tuin- en parkmachines.  

EGO 

EGO is gespecialiseerd in tuin- en parkmachines op accu. Ze leveren o.a. de multitool met verschillende opzetstukken, maar ook een duurzame, krachtige grasmaaier, grastrimmer/bosmaaier, heggenschaar, kettingzaag of bladblazer. De revolutionaire EGO Power+ accu's leveren prestaties vergelijkbaar met die van benzine. Ze zijn uitwisselbaar met al hun machines en laden op in 30 minuten. Bekijk hier ons complete assortiment van EGO

Tielbürger 

Het Duitse merk Tielbürger is bekend geworden met hun professionele veegmachines die in alle weersomstandigheden hun werk doen. Ook ontwikkelen ze andere machines, zoals de Tielbürger verticuteermachine en Tielbürger versnipperaar. Bekijk hier ons hele assortiment Tielbürger tuin- en parkmachines.  

Tuin- en parkmachines huren in Groningen 

Vanuit ons pand in Ulrum, Groningen, verkopen we niet alleen een grote variatie aan tuin- en parkmachines, maar is het ook mogelijk om deze te huren. Een machine huren is o.a. ideaal voor kleinere en/of tijdelijke klussen, als extra inzet in drukke tijden of voor tijdelijke vervanging als de eigen machine kapot is. Wij verhuren per dag of voor langere tijd en aan zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Wilt u een klover, verticuteermachine of bladblazer huren? Wij hanteren hiervoor scherpe, vaste tarieven en onze machines zijn altijd goed onderhouden door een gediplomeerde monteur. U kunt terecht voor o.a. een: 
 1. Kettingzaag 
 2. Houtklover 
 3. Stoknoeischaar 
 4. Takkenversnipperaar 
 5. Stokheggenschaar 
 6. Tuinfrees 
 7. Verticuteermachine 
 8. Motorzeis 
 9. Grasmaaier 
 10. Trilplaat 
 11. Bladblazer 
Wilt u een of meer van deze machines huren, neem dan contact op

Seizoensonderhoud 

Wij verkopen en verhuren niet alleen tuin- en parkmachines, maar onderhouden en repareren deze ook. Zo blijft uw grasmaaier, bosmaaier, motorzaag, bladblazer, heggenschaar etc. in goede conditie. Onderhoudsbeurten en reparatie doen we vooral buiten de gebruiksperiode (in november tot april) en uw machine kan tegen meerprijs worden opgehaald. Maak direct een afspraak

Onze klanten 

Bakker Ulrum LMB B.V. in Groningen levert nieuwe tuin- en parkmachines en occasions aan zowel zakelijke klanten (zoals hoveniers, boerenbedrijven en overheid), als particulieren. Uit heel Groningen en omstreken weten klanten ons te vinden voor o.a. het kopen of huren van een hoge kwaliteit tuin- en parkmachine of occasion op accu of benzine/diesel.