Financieringen


Financiering
 
Investeren in tractoren en machines vraagt om begeleiding en heeft impact op jouw bedrijfsvoering. We bekijken samen jouw situatie om je vervolgens, in samenwerking met onze partner van CNH, CNH Industrial Capital, scherpe financieringsoplossingen te bieden.

https://www.cnhindustrialcapital.com/nl_nl
 
 
CNH Industrial Capital biedt financierings- en lease-oplossingen voor alle behoeften: een volledig aanbod financiële diensten met op maat gemaakte plannen voor professionals in de landbouwwereld. CNH Industrial Capital is een expert in uw sector en is perfect op de hoogte van uw handel en activiteiten. Samen vinden we het financieringsaanbod dat het beste bij u past.
Financiële lease
CNH Industrial Capital zorgt bij financiële lease voor de financiering van uw machine tegen een aantrekkelijke rente op basis van een vaste en gelijke maandtermijn. U wordt meteen economisch eigenaar van uw machine. Na betaling van alle maandtermijnen en de restwaarde, wordt u eveneens juridisch eigenaar van uw machine. U kan deze machine op uw balans activeren zodat u optimaal kunt profiteren van diverse fiscale voordelen zonder financieringszorgen.
U kiest uw eigen optimale looptijd
Vaste maandelijkse kost tijdens de leaseperiode
U kunt gebruik maken van diverse fiscale voordelen zoals investeringsaftrek
Operationele lease
Uw machines in absolute topconditie houden, daar draait het om. Operationele lease van CNH Industrial Capital is hiervoor het ideale financieringsinstrument. Via een aantrekkelijke vaste maandelijkse huurtermijn kan u genieten zonder zorgen. U loopt geen restwaarderisico en uw balans wordt volledig geoptimaliseerd. Aan het einde van het leasecontract heeft u de keuze tussen drie mogelijkheden.
U kan de machine:
Kopen van CNH Industrial Capital
Retourneren aan CNH Industrial Capital
Huurtermijn verder zetten
​Voordelen:
Vaste maandelijkse kosten tijdens de leaseperiode
Optisch geen balansverlenging
U heeft geen enkele zorg rond de waardevermindering van uw machine
U kiest uw optimale periode
Naast de lease-oplossingen voor nieuwe machines, biedt CNH Industrial Capital u deze mogelijkheden ook aan voor bepaalde gebruikte machines. Ook hier gelden dezelfde voordelen zoals bij Operationele Leasing.​
 
Neem voor meer informatie contact op met een van onze vertegenwoordigers.