Testen en keuring trekkers

Illustration
Testen en keuring trekkers

APK3-keuring voor trekkers 

We zijn er trots op dat we als enige landbouwmechanisatiebedrijf in de regio beschikken over een officieel keuringsstation voor trekkers! Hebt u een trekker die sneller rijdt dan 40 km/uur? Dan kunt u bij ons terecht voor de wettelijk verplichte APK3-keuring. Deze 2-jaarlijkse keuring is bij trekkers ouder dan 4 jaar verplicht als u met de trekker de openbare weg op wilt.  

Wintercontrolebeurt

Om met zo weinig mogelijk stilstand het nieuwe seizoen door te komen, raden we aan om na de drukke zomermaanden een wintercontrolebeurt in te plannen. Deze wintercontrole voor trekkers, combines, veldspuiten etc. Dit doen we in ons pand in Ulrum of op locatie. We controleren de machines op verschillende punten en vervangen kapotte en versleten onderdelen. Zo is uw machinepark weer klaar voor de volgende ronde! 

Let op: deze wintercontrole is geen officiële keuring zoals de APK3-keuring, deze laatste kan in onze werkplaats in Ulrum, Groningen. 

We controleren o.a. het motorvermogen, brandstofverbruik, elektrische & hydraulische systemen en de werkelijke hefkracht. Veiligheid is ook belangrijk, dus keuren we daarnaast o.a. de stuurinrichting, remmen, verlichting en banden volgens de wettelijke eisen en normen.  

Tijdens de jaarlijkse wintercontrolebeurt in onze werkplaats checken wij gratis ook al deze punten waarna u de resultaten krijgt. Is n.a.v. deze check een reparatie nodig? Dan geven we een aantrekkelijke korting op de betreffende onderdelen. Let op: dit is geen officiële APK3-keuring, dit kan alleen bij ons op locatie in Ulrum, Groningen.  

Meld u hier aan voor een onderhouds- en of wintercontrole beurt voor uw machinepark. 
Thumb