Onze merken

New Holland 

Wij zijn dealer van New Holland en leveren o.a. tractoren (trekkers), combines, graafmachines, wielladers, balenpersers, verreikers en meer. Voor het complete assortiment van New Holland kun je bij ons terecht.  

Delvano 

Wij leveren van Delvano o.a. getrokken en zelfrijdende veldspuiten met een werkbreedte van 3-57 meter. En met een tankinhoud van 400 tot 7000 liter, staat Delvano bekend om zijn robuustheid, en technologische ontwikkeling op het gebied van spuitbeeld en driftreductie en specifieke klantwensen. 

Monosem 

Monosem is een van de marktleiders op het gebied van schoffel- en zaaimachines. Ze ontwikkelen zowel mechanische als pneumatische zaaimachines voor allerhande planten, van bieten tot wortels en aardappels.  

Sulky 

Voor kunstmeststrooiers, zaaimachines en rotorkopeggen zit u bij Sulky goed. Dit Franse familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 85 jaar en is gespecialiseerd in kwaliteit. 

VGM 

VGM (Van Ginkel Machines) staat voor Nederlandse kwaliteit van Nederlandse bodem. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor de landbouw, grondverzet en wegenbouw.  

Schäffer 

Voor shovels, wielladers en telescoopladers zit je bij Schäffer goed. Dit is ook de reden dat dit Duitse merk bij ons in het assortiment te vinden is.   

Kongskilde 

Van Kongskilde leveren wij o.a. cultivatoren, ploegen, zaaimachines, schoffelmachines en mengwagens. Kortom: alles op het gebied van grondbewerking en voermengwagens.  

SIP 

Al meer dan 65 jaar is het Sloveense SIP gespecialiseerd in maaiers, schudders en harken. Voor alles wat betreft maaien en grasverwerking is er een passende SIP-machine. 

Strautmann 

Strautmann staat al decennialang voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Ze hebben een groot assortiment aan kwaliteitsmachines.  

Evers Agro 

Evers Agro heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines voor grondbewerking, mestinwerking en graslandverzorging. Wij leveren o.a. machines voor cultivatie en stoppelbewerking.  

Dücker 

Dücker is specialist in machines voor landbouw en cultuurtechniek. Van dit merk leveren wij een divers en compleet aanbod aan hoge kwaliteit klepelmaaiers. Deze zijn geschikt voor hoge gewassen en hebben geen last van dikke takken of andere voorwerpen in het gewas.