occasions
onderdelen
producten
service

Testen & Keuring


Trekker Keuringstation

Bij de bedrijfsvoering van tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om het machinepark systematisch te controleren. Er worden steeds meer en hogere eisen gesteld aan bedrijven. Het rendement wordt daarbij ook steeds belangrijker. Voor uw machinepark houdt dit in : dat goed onderhoud om defecten te voorkomen onmisbaar is. Het verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van uw kostbare machines. Want een machine met een slecht werkende motor presteert niet alleen minder goed, maar vergroot ook de kans op een hoger brandstof- en olieverbruik. En dat betekent weer extra kosten voor uw bedrijf.

Wij zijn uitgerust met een officieel trekker keuringstation. Trekkers kunnen hier gecontroleerd worden op de meest uiteenlopende punten, zoals : motorvermogen, brandstofverbruik, electrische systemen, hydraulische systemen en de werkelijke hefkracht. Ook veiligheidspunten als stuurinrichting, remmen, verlichting, banden worden volgens de wettelijke eisen getest en gekeurd.

Ontvangt u nog geen automatisch bericht en wilt u wel gebruik maken van deze test, dan kunt u zich via het e-mailformulier bij ons aanmelden en ontvangt een uitnodiging voor de wintercontrolebeurt.Tijdens de jaarlijkse Wintercontrolebeurten worden deze punten gratis gecontroleerd. Na de gratis test krijgt u van ons de resultaten van de test. Als er na overleg een reparatie door ons wordt gedaan dan geniet u ook nog eens aantrekkelijke korting op de verbruikte onderdelen.